Je ontvangt

Bonussen:

Toegang tot alle programma's in de Green Goddess Community

Welkomstpakketje met kruiden


Naomi

Vaak zijn dingen voor mij nogal overweldigend, maar de lessen zijn heel fijn opgebouw en in balans van informatief en wat je zelf in kan brengen. Ben heel blij dat ik in sept 23 aan het holistic herbalism begonnen. Het samen werken met de kruiden heeft me nu al zoveel inzichten gegeven, heel dankbaar hiervoor.

Amanda

Dit traject geeft mij een diepgang in het samenwerken met kruiden. Het mooie is dat Oona je meeneemt in je eigen weg hierin vinden en de stof je eigen maken aan De hand van de oefeningen. Erg fijn ook dat ze daarin meekijkt! Een erg waardevol traject of je nu net begint met kruiden of al verder bent op je pad.

Maureen

ik volg bij jou het Holistic Herbalism jaartraject en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad, het is mij echt op het lijf geschreven. Alles wat ik ooit zocht in een cursus over kruiden, vind ik in dit traject. Het is toegankelijk en toch heel informatief, sluit aan bij mijn intuïtieve kant én bij mijn interesse voor de wetenschappelijke uitleg, laat ruimte voor eigen tempo… Je eerlijkheid en openheid geven mij ook vertrouwen, dankjewel voor alles wat je zo vol passie in deze cursus gestopt hebt💚